Rachel Rays kycklingköttbullar med spagetti
Blanda:
kycklingfärs
hackad spenat
riven lök
riven vitlök
finhackad persilja
en nypa muskotnöt
salt och peppar
ett ägg
med:
skorpmjöl
parmesanost
lite mjölk
skopa upp bollar och lägg på bakplåtspapper i ugnspanna och pensla på en blandning av krossade tomater och olivolja.
in i ugn på 220 grader i 12-15 minuter.
koka pasta knappt al dente
gör en tomatsås med:
krossade tomater
kycklingbuljong
hackad basilika
och blanda lite med spagettin, häll upp pastan i en skål, häll på mera tomatsås och lägg på de färdiga köttbullarna,
servera!
(bilden är tagen från rachel rays hemsida)
Originalreceptet finns här:
http://www.rachaelrayshow.com/food/recipes/chicken-parm-meatballs-and-spaghetti/
Mitt betyg: 3 av 5 toasters. =)
Kan nog modifieras något efter smak och tycke. (och nu fanns det ingen kycklingfärs i affären, så jag använde blandfärs)
Kommentarer
Trackback