Rachel Rays kycklingköttbullar med spagetti


Blanda:

 kycklingfärs
 hackad spenat
 riven lök
 riven vitlök
 finhackad persilja
 en nypa muskotnöt
 salt och peppar 
 ett ägg 

 med:

 skorpmjöl
 parmesanost
 lite mjölk

 skopa upp bollar och lägg på bakplåtspapper i ugnspanna och pensla på en blandning av krossade tomater och olivolja.

 in i ugn på 220 grader i 12-15 minuter.


koka pasta knappt al dente

 gör en tomatsås med:

 krossade tomater
 kycklingbuljong
 hackad basilika

och blanda lite med spagettin, häll upp pastan i en skål, häll på mera tomatsås och lägg på de färdiga köttbullarna,
servera!



(bilden är tagen från rachel rays hemsida)


Originalreceptet finns här:

http://www.rachaelrayshow.com/food/recipes/chicken-parm-meatballs-and-spaghetti/



Mitt betyg: 3 av 5 toasters. =)

 Kan nog modifieras något efter smak och tycke. (och nu fanns det ingen kycklingfärs i affären, så jag använde blandfärs)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Länk:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0